UROPFØRELSE I BUDAPEST

This image has an empty alt attribute; its file name is Laszlo.jpg
László Attila Almasy

Lørdag den 24. september kl. 19.30 blev mit nyeste orgelværk uropført i den monumentale Szent Anna Kirke, der er malerisk placeret overfor parlamentsbygningen ved Donau-floden i Ungarns hovedstad, Budapest.

Værket er tilegnet den fænomenale ungarske orgelvirtuos László Attila Almásy, der også var solist ved aftenens koncert. Denne markerede iøvrigt også hans 60 års fødselsdag. Forud for koncerten blev han derfor interviewet af Radio Bartok, hvor han fortalte om sit liv, sin karriere og aftenens koncert, herunder min uropførelse.

Mit nye orgelværk har titlen Templomi orgona, op. 42. Navnet er ungarsk og betyder Kirkeorglet. Det varer 20 minutter og består af satserne: Toccata, Cantabile og Maestoso.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.